The Last of Us serie krijgt podcast met een verrassende host

News
dinsdag, 10 januari 2023 om 17:30
the last of us hbo pedro pascal bella ramseyf1674808688
Volgende week gaat The Last of Us serie van start op HBO Max. De show krijgt ook een officiële podcast met een verrassende host, namelijk niemand minder dan Troy Baker.
Het is een speciaal jaar voor The Last of Us. De franchise bestaat dit jaar namelijk alweer tien jaar en dat gaat op een mooie manier gevierd worden. Fans kunnen vanaf 16 januari namelijk genieten van The Last of Us serie op HBO Max, die nu al lyrisch wordt ontvangen.
Naast de serie komt er ook een officiële podcast uit, dat meldt Gamespot. Daarvoor heeft HBO een perfecte host gevonden, want de podcast wordt gepresenteerd door Troy Baker, de stemacteur die Joel inspreekt in The Last of Us games.
Samen met Neil Druckmann en Craig Mazin, de makers van de serie, zal Baker de afleveringen tot in de diepste details bespreken. Nieuwe afleveringen van de podcast komen elke week uit samen met een nieuwe aflevering voor de show.

“Fans van zowel de serie als het spel krijgen de kans om als vliegen op de muur te zitten terwijl het trio hun persoonlijke relatie tot het iconische spel bespreekt, hun ervaring met het verfilmen ervan voor televisie en verhalen achter de schermen.”

Niet de eerste podcast van HBO

Dat HBO komt met een officiële podcast voor The Last of Us zal voor velen geen verrassing zijn. De zender komt namelijk wel vaker met een compagnon podcast voor grote series. Zo hebben eerder al Chernobyl, Lovecraft Country, Succession en Hacks een podcast gekregen.

Populair Nieuws