Grote Marvel game nu helemaal gratis

News
donderdag, 06 juni 2024 om 17:00
marvels midnight sunsf1669882074
De Epic Mega Sale gaat zijn laatste week in. Dat betekent nog één grote game game die in de Epic Store te scoren is. Na Dragon Age Inquisition, Farming Simulator 22 en Chivalry 2, heeft Epic Games nog één grote AAA game in de vault. Epic Games probeert tijdens de Mega Sale de gratis games geheim te houden, maar dat is steeds niet bepaald gelukt. Ook deze week was al snel duidelijk welke gratis game er uit de vault tevoorschijn zou komen.
Het geheim was dus al snel onthuld, maar dat maakt de game er niet minder interessant om. De vault is inmiddels open en de game die daaruit verscheen bleek inderdaad Marvel's Midnight Suns te zijn.

Marvel's Midnight Suns gratis in de Epic Store

Midnight Suns draait om The Hunter, een superheld die door de speler zelf samengesteld kan worden en de keuze heeft uit meer dan 40 verschillende superkrachten. The Hunter is een nazaat van Lilith. Samen met een jonge garde superhelden genaamd de Midnight Suns binden ze de strijd aan met de weer tot leven gewekte Lilith.
De speelstijl van Midnight Suns is een combinatie van turn-based gevechten zoals we kennen uit XCOM, gecombineerd met de deckbuilding methode uit bijvoorbeeld Slay the Spire. Dit biedt veel tactische mogelijkheden, die je ook zeker nodig zal hebben om de steeds gevaarlijker wordende vijanden te kunnen verslaan. In de game kom je een groot aantal bekende Marvel helden tegen, waaronder Doctor Strange, Wolverine, Captain America, Deadpool, Hulk, Scarlet Witch en Spider-Man, elk met hun eigen krachten en specialiteiten.

Elke week gratis games in de Epic Games Store

In tegenstelling tot veel andere 'gratis' games zijn de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store echt gratis. Je hoeft er niets voor te doen, behalve het claimen van de game. Je hebt er geen abonnement voor nodig en hoeft er geen andere aankoop voor te doen.
Eenmaal geclaimd blijft de game voor altijd van jou. Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Daar zijn bekende namen bij, zoals Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kunt de wekelijkse gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen.
Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt, is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.