Epic Games start Mega Sale en onthult eerste gratis Mystery Game

News
donderdag, 16 mei 2024 om 17:12
epic games vaultf1684414924
De Epic Mega Sale is van start. Dat betekent naast veel kortingen en leuke extraatjes ook veel gratis games! Epic hield geheim welke gratis game als eerste weggegeven zou worden, maar nu is de vault geopend en weten we welke game onthuld is.
Op internet gingen de wildste geruchten over de nieuwe game, die nog eens aangewakkerd werden door de hint die Epic Games zelf op X plaatste. Ook Billbil-kun mengde zich in de discussie en wist te melden dat de Mega Sale zou openen met de gratis game Dragon Age Inquisition Game of the Year Edition. Dragon Age Inquisition is een game van Bioware uit 2014. Inmiddels is bekend welke gratis game uit de vault gekomen is.
De Mega Sale in de Epic Games Store start vandaag op 16 May 2024 om 18:00 uur en loopt tot 13 juni. Onbekend is nog of de games dagelijks gaan wisselen en hoe veel games er in totaal weggegeven gaan worden, maar uiteraard houden wij jullie ook daarvan op de hoogte.

Dragon Age Inquisition Game of the Year Edition gratis op de Epic Games Store

Zojuist is de Vault ook open gegaan. De gratis game blijkt daadwerkelijk Dragon Age Inquisition te zijn, dus Billbil-kun had het bij het rechte eind.
Deze game blijft een hele week beschikbaar, de volgende gratis game zal volgende week donderdag weer verschijnen. Ook daarover doet Epic voorlopig geheimzinnig, maar we verwachten in de loop van volgende week weer een hint, waarna het puzzelen opnieuw kan beginnen.

Elke week gratis games in de Epic Games Store

In tegenstelling tot veel andere 'gratis' games zijn de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store echt gratis. Je hoeft er niets voor te doen, behalve het claimen van de game. Je hebt er geen abonnement voor nodig en hoeft er geen andere aankoop voor te doen.
Eenmaal geclaimd blijft de game voor altijd van jou. Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Daar zijn bekende namen bij, zoals Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kunt de wekelijkse gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen.
Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt, is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.