Deze topsimulatiegame is vanaf nu gratis te scoren

News
donderdag, 23 mei 2024 om 17:00
epic gamesf1645113725
De Epic Mega Sale is in volle gang. De kortingen vliegen gamers om de oren en om dat extra feestelijk te maken, geeft Epic de ene na de andere grote game gratis weg. Tijdens de Mega Sale houdt Epic graag geheim welke game dat wordt. Maar de vault is nu weer open, wat betekent dat gamers de tweede gratis game nu kunnen scoren.
Tot vandaag konden PC gamers de RPG game Dragon Age Inquisition Game of the Year Edition gratis scoren, maar nu is een heel ander type game uit de kluis van Epic Games gekomen. Vanaf nu kunnen gamers de nieuwe titel helemaal gratis aan hun bibliotheek toevoegen.
Natuurlijk was het niet echt een heel groot geheim meer, de betrouwbare bron van onofficiële informatie billbil-kun was er weer als de kippen bij om te onthullen welke game er zou verschijnen. Al dagen geleden wist hij te melden dat Farming Simulator 22 één van de gratis games zou worden, al wist hij eerst nog niet zeker wanneer dat het geval zou zijn.
Inmiddels weten we dat Billbil-kun weer eens gelijk had, deze game die uit de kluis van Epic Games verscheen is inderdaad Farming Simulator 22.
In Farming Simulator start je met een klein eigen boerenbedrijf en kan je akkers omploegen, inzaaien, mesten en bewateren, met uiteindelijk als doel om te kunnen oogsten en met winst te verkopen. Nieuw in Farming Simulator 22 is dat je hele ketens op kan zetten. Heb je graan geoogst, dan kan je dat naar je eigen molen brengen om vervolgens het meel weer bij de bakker af te leveren.
De broden kan je weer afleveren bij de supermarkt en zo je winst maximaliseren. Natuurlijk kan je ook koeien, varkens, kippen en ander vee beheren. Dit alles doe je met tractoren, vrachtwagens, opleggers, maaiers en meer van alle officiële merken, waaronder John Deere, Ford, New Holland en tientallen andere bekende merken.
Dat deze simulator serieus genomen wordt, blijkt er wel uit dat er zelfs officiële wereldkampioenschappen mee gehouden worden. Voor de virtuele boer is er dus eigenlijk geen betere optie dan deze game.

Elke week gratis games in de Epic Games Store

In tegenstelling tot veel andere 'gratis' games zijn de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store echt gratis. Je hoeft er niets voor te doen, behalve het claimen van de game. Je hebt er geen abonnement voor nodig en hoeft er geen andere aankoop voor te doen.
Eenmaal geclaimd blijft de game voor altijd van jou. Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Daar zijn bekende namen bij, zoals Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kunt de wekelijkse gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17:00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen.
Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt, is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws