Epic Games geeft middeleeuws vechtsimulator gratis weg

News
donderdag, 30 mei 2024 om 17:00
chivalry 2 closed beta screenshots ps6hf1631177507
De Epic Mega Sale gaat zijn derde week in en dat betekent weer feest voor fans van gratis games. Ook deze week geeft Epic een grote game weg om de sale luister bij te zetten.
De Mega Sale in de Epic Games store staat weer bol van de vele kortingen en leuke extraatjes, maar veel gamers kijken vooral uit naar de gratis games. Niet zo gek, Epic geeft tijdens de Sale altijd nét even wat grotere games weg. Na Dragon Age Inquisition en Farming Simulator 22 is het alweer tijd voor de derde gratis game.
Helaas voor Epic was het niet echt een groot geheim welke gratis game er deze week uit de vault zou komen. Billbil-kun had immers al vroeg de primeur met de bekendmaking daarvan. De hint die deze week volgde bekrachtigde dat nog eens: de gratis game voor deze week is Chivalry 2.

Chivalry 2 gratis in de Epic Games Store

PC gamers kunnen vanaf nu terecht in de Epic Games Store voor een heuse brute hack-and-slash game. Dat kan je gerust letterlijk nemen, want in deze game betreed je het middeleeuwse slagveld. In First Person-view beleef je iconische veldslagen en man-tegen-man gevechten terwijl je midden in de actie staat. Kruis je zwaard met de vijand terwijl je brandende pijlen ontwijkt en kastelen bestormt.
Spelers hebben de keuze uit diverse melee wapens waaronder zwaarden, bijlen, hamers en maces. Ook kunnen ze gebruik maken van langeafstandswapens als pijl en boog, kruisbogen en meer. In het speelveld zijn nieuwe wapens te vinden, waardoor gamers gaandeweg van wapenarsenaal kunnen wisselen.
De game is zowel tegen elkaar in team deathmatch als in team objectives mode te spelen, of in een free-for-all modus waarin het ieder voor zich is. Chivalry 2 werd bij release hoog gewaardeerd en scoorde op alle platformen boven de 80 procent, waarbij het realisme van de gevechten geroemd werd.

Elke week gratis games in de Epic Games Store

In tegenstelling tot veel andere 'gratis' games zijn de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store echt gratis. Je hoeft er niets voor te doen, behalve het claimen van de game. Je hebt er geen abonnement voor nodig en hoeft er geen andere aankoop voor te doen.
Eenmaal geclaimd blijft de game voor altijd van jou. Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Daar zijn bekende namen bij, zoals Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kunt de wekelijkse gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen.
Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt, is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws