'Dit zijn de gratis games op de Epic Games Store tijdens de Holiday Sale!'

News
maandag, 21 december 2020 om 10:00
epic gamesf1645113725
Op de Epic Games Store is afgelopen vrijdag de Holiday Sale begonnen. Daarmee zijn meerdere games met flinke korting te koop, maar tegelijkertijd worden er ook games gratis weggegeven. Het lijkt erop dat er nu een lijstje is gelekt met alle gratis games die beschikbaar worden gesteld.
Tegen het einde van het jaar zien we vaak meerdere uitverkopen verschijnen en de Epic Games Store is wat dat betreft vroeg begonnen. Op vrijdag is de uitgever van onder andere Fortnite van start gegaan met mooie deals. Over de loop van de Holiday Sale - die duurt tot en met 7 januari - zullen steeds meer games verkocht worden met korting. Maar dat is niet de enige reden om elke dag op de webshop te kijken.
De Epic Games Store geeft namelijk gedurende de Holiday Sale ook elke dag een gratis game weg, die slechts 24 uur beschikbaar is om te claimen. Ook is het niet bekend wat de game is die de volgende dag gratis wordt weggegeven. Zo konden spelers op de eerste dag Cities: Skylines zonder kosten aan hun bibliotheek toevoegen, maar was het een kwestie van gissen wat er de volgende dag op het menu zou staan.

Zijn de gratis games nu bekend?

Daar lijkt nu alleen verandering in te zijn gekomen. Twitteraar Jovanmunja heeft namelijk een lijstje gedeeld met de mogelijke gratis titels die beschikbaar worden gesteld. En het lijkt erop dat het overzicht klopt. Het lijstje werd namelijk gedeeld op zaterdag, toen alleen nog Cities: Skylines en Oddworld: New ‘n’ Tasty bekend waren. Gisteren was The Long Dark aan de beurt en vandaag kunnen spelers gratis Defense Grid downloaden. Precies de games die in de tweet worden genoemd.
Wil je dus een specifieke game niet missen op de Epic Games Store, dan doe je er goed aan om het onderstaande overzicht goed door te nemen en uit te rekenen op welke dag je de digitale winkel moet bezoeken.

Populair Nieuws