Gratis PS Plus weekend in aantocht

News
donderdag, 14 september 2023 om 13:30
playstation plus newf1655289162
Op console moet je helaas meestal betalen om online te spelen. Maar binnenkort kun je op PS4 en PS5 tijdelijk zoveel online games proberen als je wil. Komend weekend heb je daarvoor namelijk geen PS Plus nodig.
Elke console-fabrikant heeft een abonnement dat je moet afsluiten als je online wil gamen. Soms is er een uitzondering voor een specifieke game, maar in de regel moet je betalen voor online multiplayer. Maar PS Plus is komend weekend gratis.
Vanaf 16 september om 0.01 uur tot 17 september 23.59 kun je zonder te betalen online gamen. Dat is natuurlijk niet bijzonder lang, maar het is genoeg tijd om een weekendje mee te doen met de online game waar je vriendengroep de laatste tijd mee bezig is. Ook als je de online-modus van Mortal Kombat 1 graag wil proberen is dit een goede kans.

Ook nieuwe PlayStation State of Play op komst

Een gratis PS Plus weekend is niet het enige waar PlayStation-eigenaren naar uit kunnen kijken. Vanavond is er namelijk een State of Play. Die richt zich vooral op nieuwe games van third-party studio’s en op indie-titels.
Er zijn geen specifieke games aangekondigd voor de State of Play. Wel zijn er geruchten dat er een Complete Edition van Horizon Forbidden West aan zit te komen. Dat valt niet binnen de focus van de presentatie, maar het zou niet de eerste keer zijn dat er iets onverwachts wordt getoond tijdens een State of Play.