3 redenen om We Were Here Expeditions: The FriendShip te spelen

Article
donderdag, 14 september 2023 om 14:00
thefriendship 1920x1080f1694619683
Als je van escape rooms houdt, heb je misschien al eens gehoord van We Were Here. Vandaag komt de Nederlandse studio Total Mayhem Games met een compleet nieuwe game in de reeks. Dit is waarom je We Were Here Expeditions: The FriendShip moet spelen!

Een kort avontuur

Er is onder sommige gamers een neiging om altijd maar meer content te willen. Maar soms is het juist fijn als een game niet te lang is. Met een co-op game is het maar de vraag of je genoeg tijd met je gaming buddy kan vinden om een lange game uit te spelen.
Vorige We Were Here games hadden de neiging steeds langer te worden, maar voor The FriendShip wordt het roer omgegooid. Het gaat je geen uren kosten om deze game uit te spelen. Tenminste, als het een beetje wil lukken met de samenwerking.
we were here expeditions the friendship 01f1694620079

Twee spelers met een eigen taak

Hoe goed je samenwerkt zal gedeeltelijk afhangen van de rolverdeling. In de uitdagingen van The FriendShip doen de twee spelers namelijk niet hetzelfde. Je gaat twee verschillende kanten op en met je walkie talkies moet je belangrijke informatie aan elkaar doorgeven. Dat kan heel goed gaan, of je kunt elkaar flink in de weg zitten.
Het nodigt ook uit om de game misschien meerdere keren te spelen. Hoe is het bijvoorbeeld om de schoenen te staan van je vriend die jij zulke goede aanwijzingen hebt gegeven? Zijn de aanwijzingen van je buddy aan jou net zo goed, of donder je regelmatig de afgrond in omdat diegene niet weet tussen jouw rechts en zijn rechts? Misschien doet hij wel expres! Kom je er met je nieuwe rolverdeling niet uit, dan kun je altijd weer omwisselen.
we were here expeditions the friendship 02f1694620150

Lekkere binnenkomer

Total Mayhem Games heeft inmiddels aardig wat We Were Here games gemaakt. Mocht je die niet gespeeld hebben, dan is The FriendShip op alle fronten een goede binnenkomer. Hij is dus lekker kort, je kunt uitdagingen zo vaak proberen als je wil en je kunt proeven of een game als deze wat voor jou is.
Wat ook helpt voor nieuwkomers is dat de game de eerste maand gratis is. Op elk platform heb je de kans om de game in eerste instantie gratis te spelen en pas vanaf 14 oktober moet je een bescheiden bedrag van 4 euro betalen. Er zit je letterlijk niets in de weg om We Were Here Expeditions: The FriendShip gewoon eens te proberen.