Nieuwe PlayStation State of Play aangekondigd

News
donderdag, 14 september 2023 om 10:00
sony state of playf1596792451
Het wordt vandaag een leuke dag voor game-aankondigingen. Er was bijvoorbeeld al een Nintendo Direct aangekondigd. Daarbovenop komt Sony met een nieuwe State of Play.
Als je benieuwd bent wat je binnenkort zoal kan spelen op je PlayStation, kun je daar vanavond achter komen. Sony komt namelijk met een nieuwe State of Play. Die wordt uitgezonden om 23.00 Nederlandse tijd en is te volgen via YouTube, Twitch en TikTok.
Er zijn geen specifieke titels aangekondigd die hoe dan ook aan bod komen. Wel laat Sony weten dat de presentatie zich richt op eerder aangekondigde games. In het bijzonder ligt de focus op indie-games, PSVR 2 en grote third-party games.
Hoe lang de State of Play duurt is niet bekend, dus daar kom je pas achter als je presentatie kijkt. Uiteraard kun je ook wachten tot hij voorbij is om achteraf te kijken hoe lang hij is. Vaak is een State of Play wat aan de kortere kant, dus als je hem live wil zien hoef je niet lang op te blijven.

Wat voor games laat de State of Play zien?

Het is moeilijk te bepalen wat voor games er eventueel voorbijkomen in de State of Play. De focus op indies en third-party titels maakt het onwaarschijnlijk dat bijvoorbeeld Marvel’s Spider-Man 2 aan bod komt. Anderzijds heeft Sony in het verleden wel eens een opvallend grote titel in een State of Play gegooid waarin niemand hem had verwacht.

Populair Nieuws