Gratis PS Plus games van mei 2022 gelekt

News
dinsdag, 26 april 2022 om 11:30
ps plus ps5f1631005854
Elke maand kijken gamers uit naar de bekendmaking van de gratis games die te claimen zijn via PlayStation Plus. Het lijkt er nu op dat deze zijn gelekt door een inmiddels notoire lekker. Dit zijn mogelijk de PS Plus games van mei 2022.

Update - PS Plus games officieel onthuld

Sony heeft inmiddels bekendgemaakt wat de PlayStation Plus games van mei 2022 worden. Hier kun je het volledige overzicht vinden.
Het is dealabs-gebruiker billbil-kun weer gelukt, net als de afgelopen maanden heeft hij ook deze maand weer de PS Plus line-up gelekt voordat deze officieel bekend worden gemaakt. Hij beweert te weten wat de PS Plus games van mei zijn.
Vanaf 3 mei zijn volgens billbil-kun de games FIFA 22, Curse of the Dead Gods en Tribes of Midgard. Met FIFA 22 heeft de line-up een prachtige header, waar veel gamers blij van zullen worden. Je kunt dus weer lekker wat uurtjes gamen in mei.
Daarnaast gaat PlayStation Plus ook nog eens op de schop. De geruchten dat PlayStation PS Plus en PS Now namelijk gaat omgooien zijn werkelijkheid gebleken. Gelukkig hebben we alle details alvast voor je op een rijtje gezet.

Scoor nu nog de PS Plus games van April

De games voor mei 2022 lijken nu dus al bekend, de officiële bekendmaking vanuit Sony wordt morgen, woensdag 27 april bekendgemaakt en zullen dan dinsdag 3 mei beschikbaar komen om te claimen.
Tot die tijd kunnen we de gratis games van april nog claimen:
Iedere maand worden er nieuwe games toegevoegd die gratis te downloaden zijn voor PS Plus abonnees. De games worden niet van de gebruiker zelf, maar blijven wel speelbaar zolang je het PS Plus abonnement hebt. Vergeet dus niet om alle games te claimen, ook als je nog geen PS5 hebt weten te bemachtigen.

Populair Nieuws