XGN wenst iedereen een fijne Koningsdag!

News
woensdag, 27 april 2022 om 9:00
xgn wenst iedereen een fijne koningsdag 130446 1
Het is Koningsdag! Na jaren van lockdowns en bescheiden feestjes kunnen we dit jaar weer heerlijk feestvieren zonder (corona-gerelateerde) restricties. Wij wensen daarom iedereen een hele fijne Koningsdag toe!
Dit jaar wordt Koningsdag groots gevierd in Maastricht, waar de Koninklijke familie de dag zal vieren die in het teken van Verbondenheid zal staan. Voor wie naar Maastricht gaat: het centrum aan de oostkant van de Maas is grotendeels afgesloten voor verkeer, terwijl Koninklijke route loopt vanaf de Wycker Brugstraat via het Onze Lieve Vrouwenplein naar het Vrijthof.
Natuurlijk kan niet iedereen naar Maasticht, maar dit jaar wordt er ook een groot aantal festivals georganiseerd, zowel op Koningsdag als de Koningsnacht ervóór. Wie zich niet in de drukte wil mengen kan ook thuis een festival bezoeken. wat denk je van de live registratie van Coachella, één van 's werelds grootste festivals, of EDC Mexico met onder anderen Purple Disco Machine? Ook de streamingdiensten hebben een groot aantal musicals en muziek gerelateerde content staan. Netflix heeft This is it van Michael Jackson, Bohemian Rhapsody, Bowie: The Man Who Changed the World en Mamma Mia. Amazon Prime brengt ons Pink, Coldplay en Amy Winehouse.
Meer zin in koninklijke films? Op HBO Max kijk je nu de Lord of The Rings Trilogie en King Richard met Will Smith, Op Disney + vind je diverse delen van The King's Man en natuurlijk The Lion King, ook in CGI Live action. Op Netflix krijgen we dan weer King Kong voorgeschoteld alsook de strijd om de heerschappij over Engeland in The King.
Hoe jullie Koningsdag ook gaat vieren, wij wensen iedereen een heel zonnige, plezierige Koningsdag toe!