Laatste week in Red Dead Online om te profiteren van veel bonussen

News
woensdag, 27 april 2022 om 16:00
image006f1617784937
Rockstar laat spelers elke week weer profiteren van mooie bonussen en voordelen in Red Dead Online. Nu is het de laatste week om in te spelen op de bonussen van april.
Nog even staan de Hardcore Telegram Missions in het zonnetje in Red Dead Online. Tot en met maandag 2 mei kan je namelijk profiteren van het driedubbele aantal beloningen voor de modus als het aankomt op dollar en ervaringspunten.
Deze week komt daar ook nog een extra bonus bovenop. Lukt het je namelijk om één van de Telegram Missions te voltooien, dan krijg je gratis een speciale blue patterned bandana. Breng dus snel een bezoekje aan je kamp of de lokale Postmaster om de Telegram Missions van de mysterieuze ‘J’ te spelen.

Nog veel meer bonussen in Red Dead Online

Wil je wat afwisseling van de Hardcore Telegram Missions, dan kan je ook profiteren van andere modi. Zo kan je twee keer zoveel dollars en XP krijgen voor het voltooien van Opportunities in de criminele wereld. Voor Call to Arms kan je ook het dubbele aantal beloningen krijgen, inclusief voor goudstukjes. Deze week kan je dus nog mooi even wat geld en goud farmen.
Heb je nog niet de Community Outfit nog niet voltooid, dan is dat nu ook de laatste week om te doen. Daarvoor hoef je alleen maar de juiste kledingstukken te bestellen in de Wheeler, Rawson & Co. Catalogus. En als je Rank 10 hebt bereikt, dan kan je ook een gratis vishengel en boog claimen!