Elden Ring-ontwikkelaar al bijna klaar met nieuwe game

News
zondag, 26 juni 2022 om 17:00
elden ring combatf1644405058
De grootste kanshebber voor Game of the Year in 2022 is Elden Ring, maar mogelijk komt de studio binnenkort alweer met een nieuwe game. Volgens Hidetaka Miyazaki van FromSoftware is een nieuwe titel namelijk al 'in de laatste fase'.
Het zijn gouden tijden voor fans van FromSoftware. De Japanse studio heeft eerder dit jaar namelijk een meesterwerk afgeleverd in de vorm van Elden Ring en ondertussen is de ontwikkelaar ook nog een stiekem met een andere game beziggeweest.
Dat blijkt uit een interview dat Hidetaka Miyazaki heeft gehad met de Japanse publicatie 4Gamer. In het gesprek geeft de president van FromSoftware aan dat het volgende project van de studio in 'de laatste fase van ontwikkeling is'.

Wat wordt de volgende FromSoftware game?

Daarmee lijkt een gerucht eerder dit jaar eindelijk bevestigd te zijn. In januari kwamen namelijk verhalen naar buiten dat FromSoftware zou werken aan een nieuwe Armored Core game, maar sindsdien hebben we er niks meer over gehoord.
De laatste Armored Core game, Verdict Day, verscheen in 2013 voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Sindsdien is de ontwikkelaar druk bezig geweest met alle Soulsborne games, van Demon's Souls tot aan Elden Ring.
Fans van die game kunnen overigens ook nog uitkijken naar updates. In het interview heeft Miyazaki namelijk bevestigd dat er nieuwe updates gepland staan voor Elden Ring, maar het is onduidelijk of het gaat om nieuwe content of een patch.