Gratis PS Plus games van mei 2022 zijn nu te spelen!

News
dinsdag, 03 mei 2022 om 14:00
fifa 22 hypermotionf1626250746
Met PlayStation Plus kunnen abonnees elke maand weer genieten van gratis games. Heb je een actief abonnement, dan kan je nu de gratis PS Plus games van mei 2022 downloaden en spelen.
Hoewel PlayStation Plus elke maand een aantal nieuwe games erbij krijgt, kan je niet altijd meteen de eerste dag van de maand de gratis titels downloaden. Sony lanceert de games namelijk altijd op een specifieke dag. En die dag is nu aangebroken voor de PS Plus games van mei 2022.
Spelers die een actief abonnement hebben kunnen nu voetbalgame FIFA 22 (PlayStation 5, PlayStation 4), de survival RPG Tribes of Midgard (PlayStation 5, PlayStation 4) en de roguelike Curse of the Dead Gods (PlayStation 4) binnenhalen. Met de komst van de nieuwe PS Plus games betekent het ook dat het niet meer mogelijk is om de titels van vorige maand te downloaden. Heb je die gemist, dan heb je dus pech.

Flinke make-over voor PS Plus

Naast de komst van de PS Plus games van mei, komt ook de grote aanpassing van PlayStation Plus een stapje dichterbij. Op 22 juni zal de dienst namelijk een flinke make-over krijgen. Het nieuwe PS Plus zal drie verschillende tiers krijgen, waarbij PS Plus Essential - de goedkoopste variant - technisch gezien hetzelfde zal blijven als het huidige PS Plus
Met PlayStation Plus Extra en PlayStation Plus Premium krijgen spelers aan toegang tot meer games dan de gratis titels elke maand. Met PS Plus Extra kunnen abonnees een soort mix tussen PlayStation Plus en PlayStation Now verwachten, terwijl Plus ook nog eens een collectie aan klassieke PlayStation games erbij krijgt.

Populair Nieuws