Villarreal Liverpool kijken in de Champions League doe je zo!

News
dinsdag, 03 mei 2022 om 14:30
liverpoolf1651573795
Het Spaanse Villarreal neemt het vanavond op tegen het Engelse Liverpool in de halve finale van de Champions League. Het slotstuk van de halve finale-strijd tussen de twee ploegen wordt via verschillende kanalen uitgezonden en/of gestreamed. Villarreal Liverpool kijken doe je dan ook met onze handige gids!
Villareal, de club waar Nederlander Arnaut Danjuma speelt, moet vanavond stunten tegen Liverpool. In het eerste halve finale duel tussen de twee ploegen wist het team van Danjuma geen bal in het netje te werken, terwijl de Spaanse club wel twee goals om de oren kreeg. In de tweede halve finale van de Champions League kun je zien of Villareal nog wat terug kan doen en een stunt kan veroorzaken om naar de finale door te stoten.

Villareal Liverpool kijken doe je zo!

De wedstrijd zelf start om 21.00 uur en is op verschillende kanalen te aanschouwen. De snelste manier is om de wedstrijd te kijken via RTL 7. Daar wordt de Champions League wedstrijd uitgezonden in combinatie met een uitgebreid voorprogramma. Laatstgenoemde start al om 19.55 uur.
De andere optie is via Ziggo Sport Select. Ook daar wordt de wedstrijd met een voorprogramma uitgezonden, al begint die pas om 20.30 uur. Voor Ziggo Sport Select heb je alleen wel een speciaal abonnement van Ziggo nodig. Het betreft het Ziggo Sport Totaal-pakket.
De wedstrijd tussen Villareal en Liverpool is overigens niet de enige Champions League-wedstrijd die deze week gespeeld wordt. Woensdag 4 mei staat er een wedstrijd op de planning tussen Real Madrid en Manchester City. De finale vindt plaats op 28 mei.

Populair Nieuws