Gratis PS Plus Essential games voor juli 2024 bekendgemaakt

News
donderdag, 27 juni 2024 om 10:00
ps plus ps5f1631005854
De temperatuur buiten stijgt naar tropische waarden, maar PS Plus abonnees die de hitte liever mijden kunnen vanaf volgende week verkoeling zoeken bij de drie nieuwe gratis games die beschikbaar komen.
Sony heeft bekendgemaakt welke games vanaf dinsdag 2 juli voor alle PS Plus abonnees beschikbaar komen. De headliner deze maand is de briljante sci-fi looter shooter Borderlands 3. In deze game met de karakteristieke cartoon-style graphics duik je diep in de wereld waar militaire corporaties het voor het zeggen hebben en waar outlaws genaamd Vault Hunters jacht maken op de ultieme graal: de Vaults.
In Borderlands 3 staat een nieuwe cultgroep genaamd The Children of the Vault centraal. Deze cultgroep verspreidt zich razendsnel over de Borderlands. Alleen jij en je partners zijn in staat de Children of the Vault een halt toe te roepen.
Buiten vallen de mussen van het dak, maar binnen moet je flink dik aangekleed zijn. In NHL 24 gaat het hard tegen hard in de strijd om de puck, die als een razende over het ijs scheert. Dit is de nieuwste versie van de langlopende EA Sports serie, waarin professioneel ijshockey centraal staat.

IJskoud in de hittegolf

NHL 24 brengt diverse vernieuwingen naar de serie, waarbij de snelheid van het spel nog meer van het scherm spat, met een volledig vernieuwd Vision Passing System. Uiteraard mag NHL 24 Ultimate Team niet ontbreken en kan je in HUT Moments klassieke momenten uit de historie van de sport naspelen.
Zoek de imposter! De derde game voor PS Plus abonnees deze maand is een teamspel waarbij je moet samenwerken, maar ondertussen ogen in je achterhoofd moet hebben. Vertrouw niemand in deze game, want voor je het weet wordt je zelf weggestemd en de airlock uit geslingerd! We hebben het natuurlijk over de nog steeds populaire game Among Us.
Op 2 juli komen dus de volgende games beschikbaar voor alle PS Plus abonnees:

Laatste kans voor PS Plus juni games

Wie nog snel is kan nu nog de PS Plus Essential selectie van juni scoren. Tot 1 juli zijn SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake, AEW Fight Forever en Streets of Rage 4 nog aan de collectie toe te voegen.
Spelers van Genshin Impact kunnen nog een extraatje scoren. Voor hen heeft Sony het Genshin Impact PlayStation Plus Pack klaar staan. Dit pakket bevat een flinke lijst in-game extra's, Het pakket zal op 16 juli beschikbaar komen en bestaat uit:
  • Primogems × 160
  • Fragile Resin x4
  • Hero's Wit x20
  • Mystic Enhancement Ore x 30
  • Mora x 150.000