Horizon Zero Dawn op PS4 en PS5 NU gratis

News
maandag, 19 april 2021 om 17:00
horizon zero dawn thumbnailf1584693578
Alhoewel de tweede Horizon game in aantocht is, kan de originele Horizon Zero Dawn game nog steeds heerlijk zijn om te spelen, vooral omdat het nog steeds grafisch van mooie kwaliteit is. Het is binnenkort mogelijk om gratis Horizon Zero Dawn te verkrijgen voor de PS4 en PS5. Hoe kan je dit nu voor gratis aanschaffen?

Update - De game is nu gratis

Je kunt Horizon Zero Dawn nu gratis downloaden op je PlayStation 4. Het betreft de complete collectie inclusief de DLC. De game is ook speelbaar op PlayStation 5.
Oorspronkelijke bericht hieronder:
Horizon Zero Dawn is gemaakt door Guerrilla Games. Deze kwam origineel uit voor de PS4, maar is nu ook te spelen op de next-gen PS5-console. In het spel verken je, als Aloy, een post-apocalyptische wereld waar meer robots zijn dan mensen. Aloy gaat op reis om haar verleden te ontdekken, terwijl zij ook robots en andere kwade krachten moet verslaan.

Zo schaf je gratis Horizon Zero Dawn aan

Door het Play at Home initiatief van Sony, waarmee het bedrijf mensen wil motiveren om zoveel mogelijk thuis te blijven wegens COVID-19, wordt Horizon Zero Dawn gratis gemaakt voor de PS4 en PS5. Hiervoor werden er ook al verschillende soorten games gratis weggegeven
Het is helemaal niet ingewikkeld om Horizon Zero Dawn gratis voor jezelf te claimen. Het enige wat je moet doen is een PSN-account aanmaken. Zodra je dit hebt gedaan, heb je tot 14 mei de tijd om de game gratis aan te schaffen. Hiermee kun je het spel voor altijd gratis spelen en jezelf voorbereiden op Horizon: Forbidden West.

Populair Nieuws

Laatste Reacties