Horizon Zero Dawn mod zorgt voor naakte Aloy

  Ja, ook Horizon Zero Dawn moet eraan geloven. Een seksueel getinte mod. Door deze mod zorg je ervoor dat je de sterke uitrusting van Aloy kunt vervangen door... helemaal niets. Ja, je hoort het goed. Het is tijd om op mechanische monsters te jagen in je nakie. Of je iets met deze informatie doet is aan jou, maar we laten je wel even weten hoe je hier gebruik van kunt maken.

  Horizon Zero Dawn mod zorgt voor rode oortjes

  De mod vervangt de standaard Nora Brave-uitrusting van Aloy. Als je deze uitrusting dus aandoet, doe je eigenlijk alles tegelijkertijd uit. Uit bronnen kunnen we ook melden dat, jawel, deze mod samen te gebruiken is met een heuse 'schaamhaar-mod'. Laten we wel even zwart op wit zeggen dat ondergetekende dit met een grote 'facepalm' in het gezicht schrijft en ietwat plaatsvervangende schaamte.

  Natuurlijk hopen we voor je dat je jouw seksueel getinte content gewoon van de desbetreffende websites haalt, maar als dat toch niet goed genoeg is voor je, dan kun je natuurlijk deze Horizon Zero Dawn mod gewoon downloaden. Weet wel, de mod werkt alleen op PC en niet op PlayStation 4.

  Hoe download je de Horizon Zero Dawn mod?

  Oké, hoe je deze mod download zullen we in deze link plaatsen. Zo kun je er nog even rustig over nadenken, voordat je gelijk hier alle instructies voorgeschoteld krijgt. Dat is ons cadeautje aan jou, de kans om een zuiver geweten te houden. Nu weten we niet of wij zuiver zijn, maar dat zullen we vanzelf wel merken.

  Horizon: Zero Dawn

  Verkijgbaar vanaf 1 march 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.