Gratis boogschutterspakket in Red Dead Online deze week

  Rockstar heeft weer een mooi cadeau voor spelers van Red Dead Online in de vorm van een gratis boogschutterspakket. Deze week worden ook twee nieuwe Legendary Mooses toegevoegd aan het digitale Wilde Westen.

  Mooses zijn enorme beesten, maar doordat ze schuw zijn, is het niet makkelijk om de dieren te vinden in het wild. De nieuwe Legendary Snowflake Moose kan zich bovendien goed verstoppen door de combinatie van zijn vacht en leefgebied. Met zijn witte huid is het dier namelijk lastig te spotten in het besneeuwde Barrow Lagoon. Wil je een zo groot mogelijke kans hebben om de Snowflake Moose te vinden, ga er dan op uit tijdens een regenachtige nacht.

  De Knight Moose is ondertussen juist zo donker als de nacht en begeeft zich voornamelijk rond het noordelijke gedeelte van de Kamassa River tijdens de dag. Als je van één van deze twee Legendary Animals een sample verzamelt of doodt, dan krijg je een voucher van 30 procent korting voor een wapen naar keuze. Heb je de huid meegenomen, dan staat Gus MacMillan zoals gewoonlijk klaar om nieuwe Garment Sets te maken van de Legendary Mooses.

  Speciale pijlen om mee te jagen

  Houd je ervan om met pijl en boog de bossen en velden van Red Dead Online te betreden, dan hebben we goed nieuws voor je. Alle spelers die namelijk inloggen tussen nu en 5 oktober krijgen namelijk een gratis boogschutterspakket, met daarin tien Fire Arrows, tien Poison Arrows en tien Small Game Arrows.

  Daarnaast zijn er ook weer veel spullen in de aanbieding. Zo geldt er 30 procent korting op de Improved Bow, alle pistolen en alle pamfletten. Daar houdt het niet bij op, want er is nog 50 procent korting op alle Thrown Weapons en de tonics die worden verkocht in het winkeltje van Harriet Davenport.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.