De gratis Xbox Games with Gold voor oktober 2020 zijn bekendgemaakt

  Microsoft heeft de gratis Xbox Games with Gold voor oktober 2020 bekendgemaakt. Deze maand gaan we aan de slag met allerlei games in een Halloween-thema. Dat wordt griezelen!

  Xbox

  Microsoft steekt deze maand haar gratis Xbox Games with Gold in op Halloween. Dat doet de console fabrikant met vier games die zoals altijd allemaal op de Xbox One beschikaar zullen zijn. Twee games zijn deze maand ook voor Xbox 360 bezitters te downloaden.

  De gratis games voor Xbox One zijn Slayaway Camp, een hommage aan horror klassiekers vol puzzels waarin jij de bad guy mag spelen, en Maid of Sker, een horrorgame die je meeneemt naar het Wales van 1898. De Xbox 360 titels zijn de avonturengame Sphinx and the Cursed Mummy en de platform game vol RPG-actie Costume Quest.

  Hieronder vind je wanneer de games te downloaden zijn:

  Opvallende keuzes van Microsoft

  In de line-up van de gratis Games with Gold maakt Microsoft deze maand twee opvallende keuzes. De eerste is dat er dit keer niet een grote, recente titel gratis te downloaden is en de tweede is dat all games in oktober te spelen zijn zonder uitloop naar november. Normaal gesproken zit er altijd wel een titel bij die tot in de volgende maand te downloaden is.

  Deze keuze heeft Microsoft waarschijnlijk gemaakt met de release van de Xbox Series X/S in gedachten. Wat dit precies betekent voor de gratis Games with Gold in november, is nog onbekend.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.