Google Pixel 8 Pro opnieuw door Google zelf gelekt

News
woensdag, 06 september 2023 om 10:00
google pixel 7 pixel 7 prof1664451224
Er wordt binnenkort weer een nieuwe Google Pixel telefoon verwacht. Het is de beurt aan de Google Pixel 8. Daarover is al het één en ander gelekt, ook door Google zelf. Nu is het weer raak.
De nieuwe Google Pixel-telefoon is online te zien. De Google Pixel Simulator, die je verschillende Pixel-telefoons laat bekijken om te weten te komen waar alle hardware en sensoren zitten, is namelijk geüpdatet. De Google Pixel 8 Pro is nu in de Pixel Simulator te zien.
Google zelf heeft dat niet gedeeld, maar wie Pixel 8 Pro invult in de URL van de Pixel Simulator kan de telefoon te zien krijgen (via The Verge). Voor de normale Pixel 8 werkt het nog niet. De Simulator onthult helaas niet bijzonder veel over de specs van de telefoon.
Wel bevestigt de Simulator dat de Pixel 8 Pro een nieuwe temperatuursensor krijgt. Ook de kleuren waarin de telefoon beschikbaar is zijn nu bekend. Hij is er in het zwart, lichtblauw en een grijzige kleur die Google in een vorig lek “Porcelain” noemde.

Wanneer komt de Google Pixel 8 uit?

Het is momenteel nog niet bekend wanneer Google deze nieuwe telefoons uit wil brengen. Meestal verschijnt de nieuwe Pixel in september of oktober, dus lang hoeven we waarschijnlijk niet meer te wachten. In de tussentijd staat ook de onthulling van de nieuwe iPhone op de planning.