Google Pixel 8 nu officieel getoond

News
vrijdag, 08 september 2023 om 18:00
google pixel 8 prof1694181155
Eén dezer dagen verschijnt er weer een nieuwe Google Pixel smartphone. Je zou verwachten dat Google de Pixel 8 nog een tijdje geheim wil houden. Maar de telefoon is nu al getoond.
Het wil dit jaar niet heel goed lukken om de nieuwe Google Pixel geheim te houden. In de afgelopen twee weken is de Google Pixel 8 twee keer gelekt, beide keren door Google zelf. Nu heeft het bedrijf maar besloten om de nieuwe smartphone officieel te laten zien.
In een nieuwe video zijn de Google Pixel 8 en Pixel 8 Pro te zien. Op de specs gaat de video niet in, maar het design wordt onder verschillende hoeken getoond. De nieuwe telefoon lijkt op de Pixel 7, maar er zijn zichtbare verschillen.
De hoeken van de Pixel 8 lijken wat ronder en het Pro-model heeft een groter camera-eiland. Tenminste, de balk waar de camera’s in zitten lijkt ongeveer even groot, maar waar de Pixel 7 een lange en een kleinere uitsparing voor de camera’s naast elkaar heeft, heeft de Pixel 8 één lange uitsparing. Bij de standaard Pixel 8 lijkt het design van de camerabalk bijna hetzelfde als op de Pixel 7.

Wanneer wordt de Google Pixel 8 onthuld?

Er is natuurlijk nog veel meer te onthullen over de Google Pixel 8. Gelukkig is nu ook bekend wanneer dat gaat gebeuren. Op 4 oktober houdt Google een evement rondom de telefoon. Daarbij komen ook nieuwe Pixel Buds en een nieuwe Pixel Watch aan bod.

Populair Nieuws

Laatste Reacties