Win nu een The Curse of Skinwalker Ranch goodiepakket!

Article
vrijdag, 08 september 2023 om 17:30
the curse of skinwalker ranchf1694180480
De documentairereeks The Curse of Skinwalker Ranch gaat binnenkort weer verder op The History Channel. Wil je er helemaal in stijl bij zitten, dan kan je nu een tof goodiepakket winnen van de serie in de Reageer en Win van deze week.

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we Crime Boss: Rockay City voor de PS5 weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaar van Crime Boss: Rockay City is geworden... DonGevity!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - The Curse of Skinwalker Ranch

Door de jaren heen zijn er meerdere mensen getuige geweest van UFO's en andere vreemde fenomenen. Eén van de hotspots voor deze gebeurtenissen is de beruchte Skinwalker Ranch in Utah. In de documentairereeks The Curse of Skinwalker Ranch gaat astrofysicus dr. Travis Taylor op stap met wetenschappers en onderzoekers om de geheimen achter de ranch te achterhalen.
Het nieuwe seizoen van de serie gaat bijna van start. Vanaf 12 september is er namelijk elke week een aflevering te zien om 20:30 op The History Channel. Als je de show een beetje in stijl wil kijken, dan hebben we goed nieuws voor je.
In de Reageer en Win van deze week maak je namelijk kans op een tof goodiepakket van The Curse of Skinwalker Ranch. In het pakket zit een hoodie (maat L), een waterfles en een pet, met alles samen een waarde van 100 euro!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
curse of skinwalker ranch goodiesf1694180713

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).