Golden Spirit Bear en twee keer zoveel XP in Red Dead Online deze week

  Vanaf deze week kan de jacht op Winnie the Pooh geopend worden in Red Dead Online, want de Golden Spirit Bear is aan het roster van Legendary Animals toegevoegd. Deze variant is alleen wel een stukje bloeddorstiger dan de kindervriend.

  Met de Red Dead Online update van deze week is er een nieuw dier neergestreken in Big Valley. De illustere Golden Spirit Bear laat een spoor achter van dode stropers, maar blijft een gewilde prijs voor zijn goudkleurige vacht. Je kan de Sighting Mission voor het prachtige dier starten bij Harriet, zodat je een sample van de beer kan bemachtigen. Als je dat lukt, dan krijg je een voucher voor 50 procent korting op een Established of Higher Naturalist Item.

  Ben je juist van plan om het dier neer te schieten voor zijn vacht, dan zal je ook dezelfde beloning krijgen. Vervolgens kan je de huid afleveren bij Gus MacMillan, die een speciale jas voor je kan maken, gemaakt van de gouden vacht van het beest.

  Wanneer je langsgaat bij Harriet, kan je ook meteen de nieuwe Vitalism Studies Pamphlet kopen. Deze keer kan je je niet veranderen in een hert of een konijn, maar in een wild zwijn. Heb je dus altijd al door de wereld willen snuffelen, volg dan de instructies op het pamflet.

  Veel extra ervaringspunten in Red Dead Online

  We hadden het al verwacht, maar het is nu echt zover: Rockstar deelt weer cadeautjes uit als het gaat om de Wheeler, Rawson & Co. Club en de Outlaw Pass. Elke speler die namelijk inlogt tussen nu en 12 oktober, krijgt 5000 gratis ervaringspunten voor de clubs.

  Daar blijft het bovendien niet bij wat betreft ervaringspunten. Spelers verdienen deze twee namelijk twee keer zoveel ervaringspunten voor hun specialistische rollen, voor elke Role Mission die ze voltooien. Ondertussen krijg je twee keer zoveel reguliere ervaringspunten voor alle Free Roam Events, Showdowns, Races, Free Roam Missions en hoofdmissies die je succesvol tot een einde brengt. Tijd om aan de slag te gaan dus!

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.