Fall Guys Season 2 krijgt gloednieuw level

  Fall Guys Season 2 is bijna klaar om van start te gaan. Op donderdag 8 oktober kunnen spelers in volledig middeleeuws thema genieten van de battle royale-game. IGN heeft bekendgemaakt dat er een nieuw level zal komen bij de release van Fall Guys Season 2.

  Fall Guys Season 2 brengt een nieuw level

  In Fall Guys Season 2 kunnen we dus een nieuw level verwachten. Het level zal 'Knight Fever' gaan heten en is ontworpen als openingslevel van een Fall Guys-race. 60 spelers strijden tegen elkaar op een lange hindernisbaan waar uiteindelijk 75 procent als winnaar uit de bus komt.

  De titel 'Knight Fever' klinkt je misschien aardig bekend in de oren. Dit omdat de titel van het nieuwe level is afgeleid van het nummer 'Night Fever' van de Bee Gees. Waarschijnlijk is het de bedoeling van het nieuwe level om jouw Bean net zo dood als disco te maken.

  Knight Fever belooft weer eindeloos veel plezier

  Het level Knight Fever in Fall Guys Season 2 is onderverdeeld in verschillende stukken. Zo zien we een aantal grote middeleeuwse hakbijlen die in de lucht ronddraaien, een ware ophaalbrug die steeds heen en weer gaat en zelfs een dodelijke boomstam die je met alle liefde van de map afgooit.

  Fall Guys Season 2 brengt meer dan alleen een nieuw level. Zo kun je onder andere nieuwe middeleeuwse outfits verkrijgen. Hebben jullie zin in het nieuwe seizoen? Laat het ons weten in de comments. Laat ons ook weten hoeveel overwinningen je in totaal hebt in Fall Guys.

  Fall Guys

  Verkijgbaar vanaf 4 august 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.