Goed nieuws voor wie niet genoeg krijgt van de Fallout-serie

News
vrijdag, 19 april 2024 om 10:00
Walton Goggins als The Ghoul in Fallout Amazon series
We zien steeds vaker game-verfilmingen die ook daadwerkelijk goed zijn. Fallout is bijvoorbeeld het nieuwste lid van die club. Voor wie de serie al uit heeft en meer wil, is er nu goed nieuws.
De makers van de serie doen er weinig geheimzinnig over dat ze graag meer dan één seizoen willen maken. Het seizoen dat er nu is teaset zelfs al een paar dingen die een grote rol kunnen krijgen in een nieuw seizoen. Amazon had dat nog niet bevestigd, maar nu is er goed nieuws voor fans van de serie.
Via verschillende social media is namelijk bevestigd dat seizoen 2 van Fallout er inderdaad komt. Amazon zegt dat de serie in de eerste vier dagen dat hij te zien was, enorm succesvol is geweest. Hij staat nu in de top drie van meest bekeken series van de dienst. Ook is het wereldwijd het meest bekeken seizoen tv op Prime sinds The Rings of Power in 2022.
Er is nog niets gedeeld over wanneer het nieuwe seizoen precies opgenomen wordt. Wel is al een tijdje geleden duidelijk geworden dat de serie dit jaar opnames mag draaien in Californië. Het is nog vroeg voor seizoen 2, dus een releasedatum is nog niet bekend.

Wat gaat Fallout doen in seizoen 2?

Fans zullen zich natuurlijk afvragen wat er in seizoen 2 van de serie gaat gebeuren. Er zijn daar nog niet veel details over gegeven. Het einde van seizoen 1 hint vrij duidelijk dat we een bezoekje brengen aan New Vegas. De makers van de serie willen in seizoen 2 bovendien meer iconische elementen uit de games verwerken.
Verder hebben fans de nodige ideeën over wat er kan gaan gebeuren. Zo verwachten veel kijkers dat seizoen 2 gaat onthullen dat minstens één bekend personage een Synth is. Er zijn ook theorieën over het Brotherhood of Steel die vergezocht, maar volgens velen niet onmogelijk zijn.

Populair Nieuws