Met deze filmactie steunt Kinepolis het goede doel

News
vrijdag, 19 april 2024 om 8:00
kinepolisf1706692470
Geniet jij altijd van bloopers van films? Dan komt er nu wellicht iets leuks voor je aan. Kinepolis komt namelijk met Discovery Day. Een dag waarop bezoekers van onder andere bloopers kunnen genieten. En dat allemaal voor het goede doel.
Op 25 mei kunnen mensen op zes verschillende locaties van Kinepolis terecht voor iets anders dan een bioscoopfilm. Op Discovery Day is het namelijk tijd om nieuwe dingen te ontdekken. Want wat komt er allemaal in de bioscoop? Kinepolis toont allerlei nieuwe trailers.

Exclusieve beelden in de bioscoop

Nu denk je wellicht: dat kan ik thuis ook wel doen. Maar er is meer. Zo zegt de bioscoopketen er het volgende over:
‘Er komen steeds meer films uit en om alle filmliefhebbers wegwijs te maken in dit brede aanbod laat Kinepolis tijdens Discovery Day zien welke mooie films er gepland staan voor het najaar van 2024. Dit zijn zeker niet alleen trailers, maar ook exclusieve beelden, behind-the-scenes, greetings van acteurs en bloopers.’
Een ticket voor Discovery Day kost slechts 2 euro en daarmee wordt er een goed doel gesteund. Verder krijgen bezoekers bij binnenkomst gratis popcorn, een drankje, na afloop een goodiebag en kunnen ze op de foto in een photobooth. Wat er in de goodiebag zit, is een verrassing.

Wanneer vindt Discovery Day plaats?

Kinepolis Discovery Day 2024 wordt georganiseerd op de volgende zes locaties: Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, Kinepolis Leidschendam, Kinepolis Breda, Kinepolis Enschede, Kinepolis Hoofddorp en Kinepolis Almere.
Discovery Day vindt plaats op zaterdag 25 mei om 16.00 uur. Tickets kosten 2 euro, wat gedoneerd wordt aan het goede doel, en zijn hier verkrijgbaar. Het goede doel is stichting ALS. 

Waarom Kinepolis?

Nog niet zo lang geleden schreven we een artikel met 5 redenen waarom je nieuwe films bij Kinepolis moet kijken. Eén van die redenen is perfect geluid en beeld met innovatie.