God of War Ragnarok speler verplettert moeilijkste boss in recordtijd

News
dinsdag, 20 december 2022 om 13:00
god of war ragnarokf1631221018
In een game waarin je het opneemt tegen goden is een moeilijk gevecht wel op zijn plaats. Er zijn dan ook heel wat eindbazen waar de gemiddelde God of War Ragnarok speler enige moeite mee zal hebben. Maar andere spelers bewijzen dat met de juist aanpak werkelijk alles aankunt.
Misschien wel de moeilijkste boss in God of War Ragnarok is optioneel en pas te bevechten nadat je de game al hebt uitgespeeld. Dan kun je het namelijk opnemen tegen Gna, de koningin van de Valkyries. Voor de meeste spelers is dat één van de moeilijkste gevechten. De boss stelt alle vaardigheden van de speler op de proef.
Maar een Reddit-gebruiker deelt een video waarin deze boss binnen 30 seconden is verslagen. Een clip toont een gevecht van 26 seconden, terwijl andere posts van dezelfde gebruiker een tijd van 21 seconden tonen. Uiteindelijk draait het allemaal om de juiste build.
De gebruiker vertelt dat het belangrijk is om zoveel mogelijk melee-schade uit de combo finisher van de Leviathan Axe te halen. Daarnaast moet Gna debuffs krijgen met poison terwijl Kratos natuurlijk buffs krijgt. Vervolgens gebruik je herhaaldelijk combo’s die eindigen met de finisher. De volledige build is in de comments van deze post te vinden.

God of War Ragnarok valt in de prijzen bij Game Awards

Spelers hebben duidelijk veel plezier van God of War Ragnarok. Een verrassing is dat niet, aangezien de game één van de sterkst ontvangen games van het jaar is. Bij The Game Awards mocht de game zes prijzen in ontvangst nemen, al ging Game of the Year naar Elden Ring.