Eerste beelden van Loki seizoen 2 getoond

News
dinsdag, 20 december 2022 om 12:30
2021 06 14 loki 3f1671533912
Tom Hiddleston en Owen Wilson zijn terug voor kattenkwaad in Loki seizoen 2, waarvan de eerste beelden zijn vrijgegeven dankzij de Disney+ preview-trailer voor 2023. De Loki beelden tonen Hiddleston’s geliefde antiheld en Mobius, gespeeld door Owen Wilson.
Plotdetails voor Loki seizoen 2 blijven geheim. Sophia Di Martino keert terug als Lady Loki, net als Gugu Mbatha-Raw als Renslayer. Ke Huy Quan van Indiana Jones en Everything Everywhere All at Once voegt zich bij de cast als een nieuw personage.
Loki werd afgelopen juli door Disney+ verlengd voor seizoen 2, op dezelfde dag als de finale van seizoen 1. De productie van het tweede seizoen begon in de zomer. Kevin Feige, president van Marvel Studios heeft gezegd dat Loki de meest bekeken Marvel-serie van Disney+ is. Seizoen 1 schrijver Eric Martin schrijft alle afleveringen van het tweede seizoen, terwijl Moon Knight-regisseurs Justin Benson en Aaron Moorhead het merendeel van de aflevering leiden.
“Fans krijgen een echte traktatie omdat de show gedurfder en surrealistischer is”, vertelde Mbatha-Raw aan Entertainment Tonight over het nieuwe seizoen. “En gaat in veel opzichten naar een aantal grotere, gedurfdere plaatsen dan seizoen 1, wat echt spannend is.”

Meer beelden van Disney+ series

De preview van Disney+ 2023 bevat ook de eerste opname van de nieuwe Star Wars serie Ahsoka, met in de hoofdrol Rosario Dawson. Plus nieuwe beelden van David Lowery’s Peter Pan and Wendy en de Pixar-serie Win or Lose.
Bekijk de volledige Disney+ 2023 teaser in de video hieronder. Het belooft een goed jaar te worden voor Disney+.