God of War Ragnarok krijgt stevig artbook

News
dinsdag, 26 juli 2022 om 13:51
god of war ragnarokf1671538295
Dit najaar verschijnt God of War Ragnarok, maar de game komt niet alleen. Eerder werden al verschillende edities met mooie extra’s onthuld. Nu blijkt dat er ook een los verkrijgbaar artbook aan zit te komen.
Vanaf 9 november kun je aan de slag met God of War Ragnarok. Wanneer je daar een paar weken later doorheen bent, kun je gaan genieten van allerlei details van achter de schermen. Eind november verschijnt namelijk The Art of God of War Ragnarok.
In dit book kun je niet alleen mooie illustraties bekijken, maar ook van alles lezen over de ontwikkeling van de game. Het boek is geschreven door Amy Ratcliffe, die eerder aan verschillende Star Wars-projecten heeft gewerkt. Zij heeft zich verdiept in de Noorse mythologie en gesproken met de medewerkers van Sony Santa Monica.
Het boek verschijnt volgens Amy Ratcliffe op 28 november. Dat lijkt alleen een vergissing te zijn. Uitgever Dark Horse spreekt namelijk van een release op 29 november, een datum die ook in online winkels is terug te vinden.

Ook Collector’s Editions beschikbaar

The Art of God of War is niet je enige kans om een verzamelobject rondom de game te bemachtigen. Er zijn namelijk ook allerlei mooie edities te verkrijgen, waarin bijvoorbeeld ook een digitaal artbook zit. Het fysieke boek zal met 240 pagina’s waarschijnlijk een stukje uitgebreider zijn.

Populair Nieuws