Update - Pre-order de God of War Collector’s Edition hier!

News
maandag, 05 september 2022 om 10:30
god of war ragnarok trailer fenrirf1657114699
God of War Ragnarok heeft eindelijk een releasedatum en die ging min of meer gepaard met de onthulling van allerlei mooie edities. We kunnen ons goed voorstellen dat je een Collector's Edition of misschien zelfs een Jotnar Edition wil hebben. Hier kun je vinden waar je ze kunt pre-orderen!

Update 2 - Collector's Edition weer te bestellen bij MediaMarkt

De Collector's Edition en Jotnar Edition blijven goed verkopen en het is lastig om ze ergens te vidnen. Wie nog op zoek is kan nu slagen bij MediaMarkt, waar de Collector's Edition weer te bestellen is.

Update - Collector's Edition weer beschikbaar bij bol.com!

Zoals verwacht vliegt God of War over de toonbank. De speciale edities waren snel nadat de pre-orders live gingen dan ook op veel plekken uitverkocht. Inmiddels kun je de Collector's Edition weer kopen bij bol.com!

Oorspronkelijk bericht

Niet lang na de onthulling van de releasedatum van God of War Ragnarok kwam Sony met allerlei speciale edities van de game. Zowel digitaal als fysiek kun je veel meer dan alleen de game scoren wanneer je God of War Ragnarok koopt. Uiteraard is er een beperkte oplage dus als je ze één van de speciale uitgaves wil hebben is het zaak dat je er snel bij bent.

Pre-order hier de God of War Ragnarok Collector's Edition of Jotnar Edition

De pre-orders zijn op 15 juli om 10.00 uur live gegaan. Aangezien veel mensen al jaren uitkijken naar God of War Ragnarok zal het waarschijnlijk hard gaan met de pre-orders. Wil je verzekerd zijn van een exemplaar, dan loont het om niet te lang te wachten.
Collector's Edition pre-orders
Jotnar Edition pre-orders

Wat zit er in de verschillende edities?

Zowel de Collector's Edition als de Jotnar Edition zijn goed gevuld met mooie goodies. Een overzicht van de inhoud van deze mooie edities hebben we hieronder op een rij gezet.
Beide bovenstaande edities hebben ook alle inhoud van de Digital Deluxe Edition. Deze extra inhoud is ook zeker niet te versmaden, want je vind er bijvoorbeeld de soundtrack van de game. Als je een Collector's, Jotnar of Digital Deluxe Edition koopt krijg je toegand tot de volgende digitale goodies:
  • Kratos Darkdale Armor
  • Atreus Darkdale Attire
  • Darkdale Blades Handles voor de Blades of Chaos**
  • Darkdale Axe Grip voor de Leviathan Axe
  • Officiële God of War Ragnarök digitale soundtrack
  • Digitaal Mini Artbook
  • Avatar Set
  • PlayStation 4 Theme
Het moge duidelijk zijn dat er veel moois te halen valt voor grote fans van God of War. Het zou ons niet verbazen als al deze editities over de toonbank gaan vliegen. Als je één van deze speciale edities wil hebben wensen we je dan ook veel succes met het plaatsen van een pre-order.

Dit bericht is bijgewerkt op 5 september 2022.

Populair Nieuws