God of War Ragnarok hint naar opvallende PlayStation game

News
woensdag, 16 november 2022 om 12:00
god of war ragnarokf1631221018
God of War Ragnarok is ongeveer een week uit. Spelers vinden dan ook in de eerste week allerlei easter eggs en referenties. Eén speler heeft nu een hele opvallende referentie naar een andere PlayStation titel ontdekt.
Een Twittergebruiker onder de naam TheCardinalArts heeft een bijzondere ontdekking gedaan in God of War Ragnarok. Er zit namelijk een referentie in naar de PlayStation 3 game: PlayStation All-Stars Battle Royale. In dit gesprek praten de karakters Mimir en Kratos met elkaar over zijn avonturen van vroeger. Mimir vertelt dat hij verhalen heeft gehoord over Kratos en dat hem is verteld dat hij ooit in een toernooi heeft gevochten. Kratos geeft dit toe en Mimir zegt daarna dat hij ook gehoord heeft dat er schurken, prinsessen, zombies, machines en 's werelds beste muzikant in dit toernooi meevochten. Kratos eindigt het gesprek daarna door te zeggen dat hij het er liever niet over wilt hebben.
Met dit dialoog in God of War Ragnarok wordt dus verwezen naar de karakters die in PlayStation All-Stars Battle Royale zitten. Zo is 's werelds beste muzikant PaRappa the Rapper en de schurk Nathan Drake. Orion Walker, Narrative designer van God of War Ragnarok, bevestigd dat met dit gesprek inderdaad gerefereerd wordt naar PlayStation All-Stars Battle Royale.

God of War Ragnarok is uit!

Nu iedereen die God of War Ragnarok wilt spelen de game kan kopen, wordt er meer bekend over de ontwikkeling van de game. Zo inspireerde een MCU-personage een stemacteur van God of War Ragnarok. De game is verder over het algemeen goed ontvangen, alleen zijn spelers niet tevreden over de Photo Mode van de game.