God of War Ragnarok verbergt populaire feature

News
vrijdag, 11 november 2022 om 17:00
god of war ragnarokf1631221018
God of War Ragnarok is eindelijk uit en krijgt vrijwel overal goede kritieken. Maar een feature die voor veel spelers belangrijk is ontbreekt helaas nog. Toch blijkt dat deze toch al te gebruiken is.
In het tijdperk van social media deelt iedereen van alles met elkaar, inclusief prestaties en mooie momenten in games. Een photo mode is dan ook in sneltreinvaart een populair onderdeel geworden van veel games. Helaas heeft God of War Ragnarok die modus niet.
Sony Santa Monica is wel van plan om een photo mode toe te voegen, maar dat komt pas later in de vorm van een update. Een modder genaamd Speclizer heeft alleen al een versie van deze feature gevonden in de game. Bovendien is deze persoon er in geslaagd om de photo mode ook daadwerkelijk aan de praat te krijgen.

Hoe werkt photo mode in God of War Ragnarok?

De photo mode in zijn huidige staat is duidelijk niet af. Wat er nu is te vinden in de game werkt min of meer hetzelfde als de fotomodus van God of War (2018), zo vertelt Speclizer aan Eurogamer. Er zijn wat kleine verschillen in bijvoorbeeld de UI. Ook kan de gezichtsuitdrukking van Mimir veranderd worden.
Dat wil niet zeggen dat de uiteindelijke fotomodus niet meer kan veranderen. Sony Santa Monica heeft nog de gelegenheid om de modus verder te verfijnen voordat hij uitkomt. Het is momenteel nog niet duidelijk wanneer deze modus daadwerkelijk lanceert.

Populair Nieuws