Cyberpunk 2077 uitbreiding wordt niet gratis

News
woensdag, 16 november 2022 om 12:30
cyberpunk 2077f1665048605
Een tijd terug is de hype rondom Cyberpunk 2077 weer opgekomen. Dit komt door de Cyberpunk Edgerunners anime en uitbreiding. Er stond dan ook al een tijd nog een DLC op de planning, maar nu blijkt dat deze niet net als Edgerunners gratis zal worden.
CD Projekt RED is van plan om nog een uitbreiding voor Cyberpunk 2077 uit te brengen. Deze uitbreiding heeft de naam Phantom Liberty en komt als het goed is volgend jaar uit. Aan GamesRader heeft Radek, Brabowski, Global PR director van CD Projekt RED, laten weten dat deze DLC wel geld gaat kosten.
Het komt niet helemaal als een verassing dat de Phantom Liberty uitbreiding van Cyberpunk 2077 geld kost. Nadat The Witcher 3 uitkwam, kreeg deze game ook twee uitbreidingen. De Hearts of Stone DLC kostte 10 euro en de Blood and WIne DLC 20 euro. Veel over de Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC is nog niet bekend en ook de prijs ervan dus niet. Het lijkt er wel op dat Cyberpunk 2077 Phantom Liberty vergelijkbaar gaat worden met de Blood and Wine DLC van The Witcher. Het gaat namelijk een heel nieuw gebied in de game toevoegen om te ontdekken.

Nog meer Cyberpunk 2077 content

Cyberpunk 2077 lijkt weer terug te zijn gekomen van de telleurstelling die de game op release was. Er wordt aan allerlei nieuwe content binnen de franchise ontwikkeld door CD Projekt RED. Zo heeft CD Projekt RED een nieuwe studio voor de game geopend, is er naast Edgerunners nog een spin-off en is er een nieuwe game in de franchise in de maak.