God of War acteur lijkt nieuwe game te teasen

News
maandag, 27 maart 2023 om 13:00
god of war ragnarokf1631221018
Afgelopen jaar verscheen God of War Ragnarok en de meeste fans waren het over één ding roerend eens: de game smaakte naar meer. Het ziet er naar uit er goed nieuws is voor mensen die graag nog meer avonturen beleven met Kratos. Een acteur uit de game lijkt daar namelijk naar te hinten.
Tijdens PAX East, een grote gaming-conventie in Boston, is een panel gehouden over God of War Ragnarok. Eén van de aanwezigen was Ben Prendergast, de acteur die Tyr speelt in de game. Bij het bespreken van zijn rol had hij een opvallende opmerking, namelijk dat we Tyr nog vaker gaan zien, zo meldt Shark-games.net.
Het is een opvallende uitspraak, want als we eerdere uitspraken van het team achter Ragnarok mogen geloven, is God of War voorlopig klaar met de Noorse mythologie. Ook hoeven we volgens de regisseur van de game geen DLC te verwachten voor Ragnarok. Prendergast zelf schept ook geen verdere duidelijkheid en zegt alleen dat hij “iets, maar niet veel” weet over de toekomst van God of War.

Hoe gaan de games door na God of War Ragnarok?

God of War kan ongetwijfeld nog door blijven gaan, er zijn per slot van rekening nog meer mythologieën om uit te putten. Maar momenteel is het niet bekend wat het plan is voor verdere games. Wel is er een serie in ontwikkeling voor Amazon Prime.
Deze is gebaseerd op God of War uit 2018 en is daarmee een project waarin we mogelijk meer kunnen gaan zien van Tyr. Het personage kwam weliswaar niet voor in de game, maar er is alle kans dat de serie, net als The Last of Us, het verhaal hier en daar uitbreidt. Wanneer de serie verschijnt is niet bekend.