Gloednieuwe PS5-topper nu al met korting te scoren

News
zaterdag, 20 april 2024 om 10:00
dragons dogma 2 colossusf1706012404
Dragon’s Dogma 2 is pas minder dan een maand uit. Maar voor de PS5 is de geprezen game nu al met korting in huis te halen.
Toen de eerste Dragon’s Dogma lanceerde, was het niet meteen een gigantisch succes. Het was namelijk een nieuwe IP en uitgever Capcom investeerde niet veel in marketing om de game bekend te krijgen bij het grote publiek. Pas toen de uitbreiding Dark Arisen verscheen werd het een echte cult classic.
Voor de sequel heeft Capcom voor een andere aanpak gekozen en lift de game natuurlijk mee op de hardcore fanbase van het eerste deel - ook al is het alweer twaalf jaar geleden dat de eerste Dragon’s Dogma uitkwam. Volgens de uitgever is Dragon’s Dogma 2 dan ook al meteen een stuk succesvoller.
Toch is de game nu wel al met behoorlijk wat korting te krijgen, minder dan een maand na de lancering van Dragon’s Dogma 2. De korting geldt wel alleen voor de PS5-versie van de game, niet voor de overige platformen.
Dragon's Dogma 2 - PS5 Image
Dragon's Dogma 2 - PS5
EUR54
Op voorraad
Koop op bol.

Een op zichzelf staande sequel

Spelers die de originele Dragon’s Dogma niet hebben gespeeld, hoeven niet te vrezen dat ze de eerste game moeten spelen voor ze aan Dragon’s Dogma 2 beginnen. Het verhaal van de sequel staat namelijk los van het origineel en is meer een spirituele opvolger, waarbij spelers in de huid kruipen van een nieuwe Arisen.
Als Arisen krijg je de mogelijkheid om Pawns te controleren, zodat je met een party de grote, open wereld kan verkennen. Je kan daarbij kiezen uit verschillende classes, zoals een klassieke Mage of Fighter, maar ook voor unieke vechtstijlen met een Trickster, Mystic Spearhand en Magick Archer.
Dragon’s Dogma 2 wordt op veel vlakken geprezen en scoort hoge cijfers, maar de game heeft ook de nodige kritiek gekregen. Met name de microtransacties voor allerlei in-game items schoot in het verkeerde keelgat van veel spelers.

Populair Nieuws