Gepatchte Spider-Man 2 glitch is ineens terug

News
maandag, 13 november 2023 om 13:30
fjvoqhbveaa6ait1f1670830430
Hoewel Marvel’s Spider-Man 2 uit is, wordt er nog hard aan de game gewerkt door Insomniac. Er zijn bijvoorbeeld nog wat features op komst en natuurlijk zijn er ook glitches om te patchen. Eén glitch die eigenlijk al verholpen was, is ineens weer terug.
Spider-Man heeft de lenigheid en proportionele kracht van een spin en met een beetje technologische hulp kan kan hij webben maken. In Marvel’s Spider-Man 2 kan hij ook in een kubus veranderen. Dat was alleen geen superkracht, maar een glitch in de game.
Bij het selecteren van een bepaald Spider-Man pak konden zowel Peter Parker als Miles Morales om onbekende redenen in een witte kubus veranderen. Veel spelers vonden dat wel grappig, maar Insomniac haalde de glitch toch uit de game. Nu laat een speler via Reddit weten dat de glitch nog bestaat.
Bij het selecteren van het Kumo suit verandert Peter Parker ineens in de kubus, waarna Miles Morales ook ineens volgde. Je kunt in deze staat in principe gewoon verder spelen, maar desondanks zal hij vast opnieuw gepatcht worden. Het is niet duidelijk wat deze glitch veroorzaakt en hoe je hem eventueel zelf kunt repliceren.

Marvel’s Spider-Man 2 enorm succes

De kubus-glitch kan spelers er niet van weerhouden om enorm van de game te genieten en de game verkoopt ook enorm. In vrij korte tijd werd hij zelfs de snelst verkopende PlayStation Studios-game ooit. Insomniac ziet dan ook nog meer toekomst in deze reeks: het universum wordt uitgebreid met de Wolverine-game en mogelijk komt er ook een Venom-game.