Steelbook van Oppenheimer 4K blu-ray hier te halen!

News
maandag, 13 november 2023 om 13:00
oppenheimer cillian murphyf1689591532
De bioscopen draaiden deze zomer lekker. Het merkwaardige toeval dat Oppenheimer en Barie op dezelfde dag verschenen maakte dat veel mensen er een punt van maakten “de Barbenheimer te doen” en beide films te kijken. Het waren ook nog een allebei goede films en als je Oppenheimer nog eens wil zien kan dat binnenkort met de Blu-ray">4K blu-ray.
Er is goed nieuws voor wie waarde hecht aan een schijfje en fan is van de film Oppenheimer. Binnenkort komen namelijk de DVD, blu-ray en 4K blu-ray van de film uit. Voor echte verzamelaars is er ook nog een steelbook editie, maar die hebben we alleen nog bij Amazon gevonden.
Als de steelbook je niet interesseert, maar je de film wel graag wil hebben, kan je ook nog elders terecht. Bij bol zijn zowel de gewone blu-ray en de 4K blu-ray in standaard hoesjes te vinden.

Barbenheimer herhaalt zich op blu-ray

Een leuk weetje is dat Barbenheimer zich herhaalt, maar nu buiten de bioscoop. De blu-rays van Oppenheimer verschijnen namelijk op 22 november. De blu-rays van Barbie verschijnen ook op die dag.
Het zal ook niet al te lang meer duren voor we beide films om streaming kunnen verwachten. Barbie is bijvoorbeeld al een tijdje te huur bij Pathé thuis. In de herft wordt de film ook op HBO Max verwacht. Oppenheimer zal waarschijnlijk via SkyShowtime te zien zijn.