Geliefde topper nu gratis op Steam!

News
maandag, 05 september 2022 om 17:30
steamf1662720330
We zien op veel plekken af en toe gratis games voorbij komen. Ook Steam doet weer eens mee, dit keer met een zeer geliefde game. De originele Mafia is nu namelijk gratis te claimen.
Mafia wordt 20 jaar oud en dat kan natuurlijk niet zomaar voorbijgaan zonder dat het gevierd wordt. Op steam gebeurt dat met een spectaculaire korting op de eerste game. Het is namelijk een korting van 100 procent, ook wel bekend als gratis.
Deze klassieker speelt zich af in 1930 en vertelt het verhaal van taxichauffeur Tommy Angelo. Nadat hij in aanraking komt met de mafia raakt hij steeds meer verwikkeld in de georganiseerde misdaad. De game stamt al uit 2002, maar is er niet minder geliefd door geworden.
mafiaf1662116409

‘Mafia 4’ ook op komst

De verjaardag van Mafia werd eerder deze week ook al op een andere manier gevierd. Er is namelijk een vierde game op weg. Dat werd nadat er een tijdje geruchten waren eindelijk bevestigd door ontwikkelaar Hangar 13.
Het is nog niet bekend of deze nieuwe game Mafia 4 gaat heten. Er zijn geruchten dat het mogelijk een prequel voor de bestaande trilogie gaat worden, wat Mafia 4 misschien niet de meest logische titel zo maken. Het is wel een goed excuus om nu de eerste Mafia gratis te spelen. Je kunt de game nog gratis claimen tot 5 september 19.00 uur gratis claimen, dus wacht niet meer te lang!

Dit bericht is bijgewerkt op 5 september 2022.

Populair Nieuws