Geliefde simulatiegame is straks helemaal gratis te downloaden

News
woensdag, 22 mei 2024 om 20:30
epic gamesf1645113725
De grote Epic Mega Sale is in volle gang en dat betekent grote gratis games! Epic houdt alleen graag geheim welke games er gratis weggeven gaan worden. Dat is buiten het internet gerekend, want de hint die Epic deze week dropte lijkt gekraakt te zijn. We weten nu dus vrij zeker welke gratis game gamers deze week nog tegemoet kunnen zien. Als de geruchten kloppen wordt dat een hele grote met een hele grote trouwe aanhang.
Voor het zover is, kunnen gamers nog de eerste gratis game van deze Epic Mega Sale scoren. Tot donderdag avond kan iedereen nog Dragon Age Inquisition Game of the Year Edition gratis scoren, daarna wordt de nieuwe gratis game officieel bekend gemaakt.
Dankzij onze trouwe leaker billbil-kun zijn we vrij zeker van de game die donderdag onthuld gaat worden. Die game zou Farming Simulator 22 zijn, de nieuwste 'grote' editie van deze langlopende serie waarin het boerenbedrijf centraal staat. Farming Simulator is één van de langstlopende simulator games, samen met oer-simulator Flight Simulator.
In Farming Simulator start je met een klein eigen boerenbedrijf en kan je akkers omploegen, inzaaien, mesten en bewateren, met uiteindelijk als doel om te kunnen oogsten en met winst te verkopen. Nieuw in Farming Simulator 22 is dat je hele ketens op kan zetten. Heb je graan geoogst, dan kan je dat naar je eigen molen brengen om vervolgens het meel weer bij de bakker af te leveren. De broden kan je weer afleveren bij de supermarkt en zo je winst maximaliseren. Natuurlijk kan je ook koeien, varkens, kippen en ander vee beheren.
Dit alles doe je met tractoren, vrachtwagens, opleggers, maaiers en meer van alle officiële merken, waaronder John Deere, Ford, New Holland en tientallen andere bekende merken. Dat deze simulator serieus genomen wordt, blijkt er wel uit dat er zelfs officiële wereldkampioenschappen mee gehouden worden. Voor de virtuele boer is er dus eigenlijk geen betere optie dan deze game.
Wil je ook eens een poging wagen om de boer uit te hangen, dan is dit dus je ultieme kans.

Elke week gratis games in de Epic Games Store

In tegenstelling tot veel andere 'gratis' games zijn de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store echt gratis. Je hoeft er niets voor te doen, behalve het claimen van de game. Je hebt er geen abonnement voor nodig en hoeft er geen andere aankoop voor te doen.
Eenmaal geclaimd blijft de game voor altijd van jou. Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Daar zijn bekende namen bij, zoals Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kunt de wekelijkse gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen.
Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt, is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws

Laatste Reacties