‘Groot PlayStation kortingsfestijn is snel terug’

News
woensdag, 22 mei 2024 om 21:00
playstation 5 thumbf1624433855
Het begin van de zomer is vaak leuk voor gamers. Er zijn dan veel showcases, maar vaak ook sales. Sony komt bijvoorbeeld jaarlijks met de Days of Play en het lijkt nu bekend wanneer die van start gaan.
De maand mei is alweer bijna voorbij en dat betekent dat we in de periode zitten waarin Sony vaak de Days of Play houdt. Daarin geeft het bedrijf niet alleen korting op games, maar ook op hardware, accessoires en PS Plus-abonnementen. Leaker Billbil-kun beweert nu te weten wanneer de Days of Play van start gaan.
Volgens de leaker begint de actie dit jaar op woensdag 29 mei. Het zou dit jaar bovendien twee weken duren. Dat betekent dus dat de kortingen die gegeven worden gelden tot en met 12 juni. Days of Play-deals gelden meestal in de PlayStation Store en bij PlayStation Direct, maar ook bij deelnemende winkels.
Volgens Billbil-kun kun je tijdens de Days of Play waarschijnlijk een jaarabonnement op PS Plus krijgen met 25 procent korting, dezelfde deal als vorig jaar. Verder zou er 50 euro korting worden gegeven op de PS5 Slim en 100 euro korting op de PS VR2. DualSense controllers zouden voor 50 euro per stuk over de toonbank gaan.
Niet onbelangrijk is dat er ook meestal games in de aanbieding zijn. Billbil-kun verwacht dat PS4-games die ooit het PlayStation Hits-label kregen bijvoorbeeld weer voor een tientje te krijgen zijn. Wellicht zijn er ook andere deals.

Komen de Days of Play vlak na een showcase?

Het is overigens interessant om te melden dat de Days of Play vaak direct volgen op een grote PlayStation Showcase. Toevallig zijn er ook geruchten dat die er binnenkort komt.
Een recente claim is zelfs dat de showcase op 28 mei gehouden wordt. Als de Days of Play inderdaad op de dag daarna van start gaan, kon die gelekte datum voor de showcase nog wel eens kloppen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties