Farming Simulator 22 Premium Edition Preview - Boeren op zijn best

Preview
zaterdag, 02 september 2023 om 15:00
farming simulator 22f1641566085
Farming Simulator 2022 krijgt een grote update met de release van de Premium Edition. Wij gingen ervoor zitten met de ontwikkelaars en hebben voor jullie alles op een rijtje gezet om te kijken of dit de ultieme boerengame is.

De volle bak

Fans van Farming Simulator 22 zullen blij zijn om te horen dat de Premium editie alle first party content bevat dat is uitgekomen voor de game bovenop de nieuwe uitbreiding en de twee nieuwe packs. Dat is twee season passes aan content.
Heb je alles al, dan kan je ook de 'Premium Expansion' kopen als DLC. Dan koop je enkel de nieuwe content voor een kleinere prijs.
De nieuwe content betreft dus twee packs en een uitbreiding. Deze voegen nieuwe gewassen toe in de vorm van druiven, bieten en wortels. Ook zijn er 35 nieuwe voertuigen, onder andere van Oxbo. Deze kun je bovendien wegstoppen in de nieuwe Meridian hanger, die je kan openen en sluiten. Verder is er een nieuwe map in Oost-Europa en zijn er wat nieuwe features. Deze laatste twee zullen we nog wat uitgebreider bespreken.

Productieketens

Boeren, dat kennen fans van Farming Simulator 22 onderhand wel. Maar hier is een geheimpje: bij boeren ligt het geld. Wil je meer winst maken? Dan is het een goed idee om de productie in te gaan. Maal je graan tot bloem en je verdient een tikkeltje meer. Zet je bloem om tot brood en je gaat met nog meer geld naar bed.
Deze productieketens komen met de Premium Expansion. Het blijft ook niet bij brood. We werden vooral enthousiast ingelicht over soepproductie. En er is vast meer. Je gewassen verwerken betekent een grotere winstmarge, zoals dat ook gaat in het echte leven. En het is de grootste toevoeging van de DLC.
farming simulator 2022 broodf1693555836

Een nieuwe map

Ook nieuw is Zielonka, een nieuwe map in een fictieve plek ergens in Oost-Europa. Hier kunnen spelers aan de slag met het Europees landklimaat en de uitdagingen van de Balkan, met alles dat daarbij komt kijken.
Wat je ook kan doen is voetballen. Er is namelijk een voetbalveld met een bal die je daadwerkelijk rond kan trappen. Wil je een potje balletje trappen? Farming Simulator 22 houdt zelfs je score voor je bij. En je kan met tractoren het veld op. Zes tegen zes tractorvoetbal? Het kan!
farming simulator 2022 zielonkaf1693556065

Quality of life

De Premium Expansion komt ook met wat quality of life features die je leven gemakkelijker kunnen maken als je Farming Simulator 22 graag wat meer casual wil spelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te oogsten vanuit je machines, in plaats van dat je de produce eerst ergens moet verzamelen en ontlasten. Dat zijn een paar stappen die je jezelf kan besparen.
Natuurlijk blijft het zo dat je als speler zelf kiest hoeveel en welke van de quality of life features je wil gebruiken. Het blijft volledig mogelijk om Farming Simulator 22 te spelen als een erg realistische boerderij-sim. Wil je het jezelf af en toe wat gemakkelijker maken? Dan kan dat zeker.

De volledige versie

Wat we jullie vooral op het hart willen drukken is dat Farming Simulator 22 Premium Edition de definitieve en volledige versie is van Farming Simulator 22. Alles dat geproduceerd is door Giants zit erin, naast wat ze nieuw heeft gemaakt voor de Premium Expansion.
Is dit niet iets waar je enthousiast van wordt, dan is deze editie of uitbreiding niet iets voor jou. Maar wil je graag alles in een bundel, dan is dit waar je moet zijn.

Populair Nieuws