Geliefde game vanaf vandaag te spelen op Switch!

News
donderdag, 16 maart 2023 om 12:30
20211005 switcholed8f1633465772
Er is zeker geen gebrek aan leuke games voor de Switch, maar er blijven natuurlijk gewoon meer titels bij komen. Nintendo maakt vandaag bijvoorbeeld maar liefst vier titels per direct beschikbaar. Met name Kirby-fans worden daar blij van.
Wie van Kirby houdt heeft het momenteel goed. Nadat er vorig jaar een geweldige nieuwe game verscheen in de vorm van Kirby and the Forgotten Land, lag er vorige maand een prachtige remaster van Kirby’s Return to Dream Land in de winkel. Maar als het nu ineens jeukt om ook Kirby’s oudere avonturen te spelen, heeft Nintendo goed nieuws.
Vandaag wordt namelijk Kirby’s Dream Land 2 toegevoegd aan Nintendo Switch Online. Het is één van de vroegste Kirby-games maar daarom niet minder leuk. Een aantal geliefde personages, zoals Rick, werden in deze game geïntroduceerd.
Overigens kun je als Kirby-fan sowieso goed terecht bij Switch Online. De eerste Kirby’s Dream Land is er bijvoorbeeld ook te vinden, net als Kirby’s Adventure en nog veel meer. Dat is natuurlijk ook niet zo gek: Switch Online heeft voor de meeste first-party Nintendo-franchises een mooi aanbod.

Niet alleen Kirby naar Switch Online

Overigens is Kirby’s Dream Land 2 niet de enige game die vandaag wordt toegevoegd aan Switch Online. Drie andere games komen ook naar de dienst, namelijk BurgerTime Deluxe, Side Pocket en Xevious. Die zijn weliswaar wat minder bekend, maar wie weet hoe leuk ze zijn.

Populair Nieuws