Bizar The Mandalorian monster wordt LEGO set

News
donderdag, 16 maart 2023 om 12:00
the mandalorianf1642078462
Het nieuwe seizoen van The Mandalorian is in volle gang, dus dat gaat ongetwijfeld weer allerlei LEGO-sets met zich meebrengen. Wanneer het seizoen is afgelopen komt er ongetwijfeld nog meer, maar de eerste set is al onthuld. Het gaat om een bizar monster uit de tweede aflevering van seizoen 3.
Let op: dit bericht bevat lichte spoilers voor aflevering 2 van seizoen 3 van The Mandalorian!
LEGO en Star Wars zijn al meer dan twintig goede vrienden, maar LEGO moet soms wel voorzichtig doen met het onthullen van sets. Je wil natuurlijk niet dat de afloop van een film of serie al gespoild wordt door een LEGO-set die vroeg in de winkel ligt. Maar toch is er nu al een set van het nieuwe seizoen van The Mandalorian.
In aflevering 2 gaat Din Djarin op zoek naar de Mines of Mandalore, maar daarbij komt hij een gevaarlijke spin-achtige droid tegen. Die droid blijkt vervolgens alleen een tank te zijn voor een vrij bizar cyborg-wezen. Wat dat precies voor ding was komen we nooit te weten, maar de hele confrontatie wordt nu een LEGO-set.
De bouwtijd gaat vooral in de Spider Tank zelf zitten, maar de figuurtjes in de set zijn ook mogelijk interessant. Naast The Mandalorian en Grogu is namelijk ook Bo-Katan Kryze inbegrepen. Leuk detail is dat deze set ook eindelijk een beter Darksaber introduceert: voorheen was het gewoon een zwart lightsaber blade, maar nu heeft het zwaard daadwerkelijk de juiste vorm.

The Mandalorian seizoen 3 nu te zien op Disney+

Zoals gezegd is The Mandalorian seizoen 3 nu te zien op Disney+. Er staan nu drie aflveringen online en er volgen er nog vijf. In dit seizoen wil Din Djarin vergeven worden voor de zonde dat hij zijn helf heeft afgezet, maar er volgen ook nog veel meer avonturen.