Geliefde game nu helemaal gratis op PC

News
woensdag, 15 juni 2022 om 9:00
history gog logof1655201435
PC-gamers kunnen geregeld gratis games krijgen. De Epic Games Store geeft er wekelijks één weg en ook op Steam kun je er vaak eentje vinden. Ook GOG.com komt nu met een gratis game die je nog een paar dagen kunt claimen.
Gamen kan soms aardig wat geld kosten, maar gelukkig zijn er ook geregeld deals. In sommige gevallen kun je zelfs het gedeelte waar je geld uitgeeft helemaal overslaan. Voor wie daar wel oren naar heeft is er weer een mooi kansje.

Shantae and the Pirate’s Curse nu gratis

Wei van platformers of metroidvania’s houdt moet eens een kijkje nemen bij GOG.com. Daar kun je nu namelijk Shantae and the Pirate’s Curse helemaal gratis claimen. Deze game komt alweer uit 2015 en werd destijds heel aardig ontvangen.
Je kunt de game op dit moment nog ongeveer een dag claimen, dus wacht niet te lang als je interesse hebt. Overigens is er een ook een uitgebreide zomeruitverkoop gaande op GOG.com. Zelfs als Shantae niet helemaal je ding is, kan het dus de moeite lonen om eens te kijken wat er allemaal in de aanbieding is.
Natuurlijk zijn er nog meer manieren om te besparen op games. Zo kun je PS5-games scoren in de mega-deals van MediaMarkt. Ook lopen er sales in de Nintendo eShop en PlayStation Store, waarin er ook behoorlijke kortingen mee te pakken zijn.

Populair Nieuws