Assassin's Creed Valhalla krijgt gratis nieuwe gamemodus

News
woensdag, 15 juni 2022 om 9:30
assassins creed valhalla the forgotten saga 1f1655277480
Het leek erop dat Ubisoft klaar was met nieuwe content voor Assassin's Creed Valhalla, maar niets blijkt minder waar. Zo komt er onder andere een gratis nieuwe gamemodus aan voor de populaire titel.
Voor Assassin's Creed Origins en Odyssey kwam Ubisoft met flink wat extra content na lancering, maar het is niks in vergelijking met de post-launch content voor Assassin's Creed Valhalla. Na maar liefst drie uitbreidingen komt de ontwikkelaar namelijk met nog meer updates en content voor de game, zo dat heeft het bedrijf aangekondigd in een speciale Assassin's Creed livestream dinsdagavond.
De grootste nieuwe toevoeging wordt de gratis nieuwe gamemodus genaamd The Forgotten Saga. Eivor krijgt opnieuw te maken met bovennatuurlijke elementen - net zoals in de Dawn of Ragnarok-uitbreiding - want hij zal worden getransporteerd naar Niflheim, de Noorse versie van de Hel.
Daar moet je het opnemen tegen waves aan vijanden en naarmate je verder komt zal je steeds meer beloningen vrijspelen. De uitdagingen worden steeds moeilijker en zijn procedurally generated, waardoor The Forgotten Saga kan worden omschreven als een roguelite-modus. Wanneer de modus moet uitkomen is nog niet bekend.

Nog meer content voor Assassin's Creed Valhalla

Het blijft niet alleen bij The Forgotten Saga voor spelers van Assassin's Creed Valhalla. Zo kunnen fans ook uitkijken naar een nieuwe reeks Mastery Challenges, een verbeterde armory met meer wapens en armor en nieuwe Tombs of the Fallen om je hersenen aan het werk te zetten. De nieuwe tombes zullen ergens in de herfst verschijnen en 'het mysterie achter de Tombs of the Fallen oplossen'.

Populair Nieuws

Laatste Reacties