Epic Games geeft gratis een geweldige game weg

News
donderdag, 09 juni 2022 om 17:30
epic gamesf1645113725
De Mega Sale nadert alweer zijn einde, maar Epic Games weet nog van geen ophouden en geeft ook deze week een puike gratis game weg.
Elke donderdag is het prijs voor fans van gratis games. dan geeft Epic Games één of meer gratis games weg in de Epic Games Store. Tijdens de Mega Sale doet Epic daar nog een schepje bovenop en levert gratis extra mooie games weg. Deze week laat Epic Games je in de huid van een echte veelvraat kruipen, en niet zomaar één: een haai!
Deze week kunnen we de game Maneater gratis in de Epic Store scoren!

In Maneater groei je op van een kleine puppy-haai tot mensetende terreur van de zee. Je zoekt de juiste grondstoffen om te groeien tot je de schrik van de open wateren geworden bent. In de game bezoek je diverse gebieden die ieder op hun eigen manier speciaal zijn. De omgevingen zitten ook goed in elkaar en de besturing werkt uitstekend. In onze review kwam de game tot een 6,5 omdat de gameplay op een gegeven moment toch wat eentonig werd. Een ideale game dus om gratis uit te proberen!

Maneater gratis te claimen in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Epic Games geeft dus deze week Maneater weg. Dit keer weten we al wel wat de game voor volgende week gaat worden. Na deze week kunnen we de indie-game Supraland uitproberen!
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.