Flinke kortingen in twee PlayStation Store-sales

News
donderdag, 09 juni 2022 om 12:30
playstation storef1608624009
PlayStation-eigenaren kunnen weer flink besparen op games. De Days of Play zijn voorbij, maar er zijn direct twee sales gelanceerd in de PlayStation Store. Daarbij worden indie-games en PlayStation Plus-leden in het zonnetje gezet.
Wie op zoek is naar een nieuwe game voor de PlayStation kan de komende tijd flink besparen. In de PlayStation Store lopen namelijk niet één, maar twee sales. Handig, als je bijvoorbeeld net eindelijk een PS5 hebt en een bibliotheekje op wil bouwen.

Hoge kortingen op PlayStation-games

Van de twee sales die er lopen zet er één indies helemaal in het zonnetje, de andere geldt ook voor grotere titels. Dat is bovendien een sale met ‘dubbele kortingen’, wat wil zeggen dat kortingen die voor iedereen gelden nog eens dubbel gelden voor PS Plus-leden. De kortingen kunnen zich dus behoorlijk opstapelen en wij zetten alvast wat mooie deals voor je op een rij.
Cuphead - 13,99 euro
Jurassic World Evolution 2 - 32,99 euro
Road 96 - 13,99 euro
Nobody Saves the World - 19,99 euro
Psychonauts 2 - 29,99 euro
Death’s Door - 12,99 euro
Horizon Zero Dawn Complete Edition - 13,99 euro
Star Wars Jedi: Fallen Order - 29,99 euro
Dying Light Definitive Edition - 32,49 euro
Bloodborne - 13,99 euro
Doom Eternal - 29,99 euro
Control Ultimate Edition - 25,99 euro
Zoals je ziet zijn er behoorlijk wat mooie deals en je kunt er hier en hier nog meer vinden. De schuingedrukte titels zijn zelfs nog een stukje goedkoper dan we hier hebben vermeld als je PS Plus hebt. Ook als er vanavond tijdens Summer Game Fest niets van je gading wordt aangekondigd kun je dus in ieder geval voor een zacht prijsje door je backlog heen spelen.
Als je op de PlayStation alles hebt wat je hebben wil, kun je deze week ook goed slagen in de Nintendo eShop. Daar gaat namelijk later vandaag een flinke sale van start. Daarin kun je meer dan 1500 games met korting krijgen, waaronder ook first-party toppers van Nintendo.