Update - Nintendo gaat los met enorme Nintendo Switch eShop sale

News
donderdag, 09 juni 2022 om 15:00
Als je je collectie van Nintendo Switch games goedkoop wil aanvullen, dan moet je deze week de Nintendo Switch eShop bezoeken. Vanaf donderdag zal er namelijk een enorme sale live gaan.

Update - Super Sale in eShop van start!

Wil je profiteren van de mooie bonussen in de Nintendo Switch eShop? Dan is nu het moment om je slag te slaan. De Super Sale is namelijk begonnen en zal lopen tot en met zondag 19 juni.

Origineel bericht

Nintendo is geen vreemde als het gaat om mooie uitverkopen. De Japanse uitgever komt namelijk geregeld met een sale voor de Nintendo Switch eShop, waarbij je kan profiteren van veel korting op games. Bijna elke week is er wel een goede aanbieding te vinden.
Deze week gaat Nintendo alleen helemaal los met een enorme sale. Vanaf donderdag 9 juni 15:00 gaat de zogeheten Super Sale van start in de Nintendo Switch eShop en zal eindigen op zondag 19 juni om één minuut voor middernacht.
Tijdens de Super Sale zullen er aanbiedingen zijn om meer dan 1500 games en kan de korting oplopen tot maar liefst 67 procent. Je kan dus tijdens de uitverkoop profiteren van mooie deals in de eShop.

Welke games komen er in de sale?

Nintendo heeft nog geen volledige lijst gedeeld met welke ruim 1500 games in de aanbieding zullen zijn, maar wel de uitgever laat wel weten dat er een aantal pareltjes met korting verkocht zullen worden. Games die in de sale zullen verschijnen zijn namelijk onder andere New Pokémon Snap, The Legend of Zelda: Link's Awakening, Monster Hunter Rise, Dark Souls Remastered, Luigi's Mansion 3 en Xenoblade Chronicles Definitive Edition.
Wil je nu al profiteren van korting op Nintendo Switch games, dan kan je deze titels nu in de aanbieding scoren!
Dit bericht is aangepast op 9 juni 2022.

Populair Nieuws