Gelekte reclame toont nog meer Tears of the Kingdom

News
vrijdag, 14 april 2023 om 15:30
tears of the kingdom 4f1675935257
Nintendo mag dan de laatste trailer van Tears of the Kingdom hebben getoond, er komen alsnog nieuwe beelden binnen. Een tv-reclame is namelijk uitgelekt. Deze toont het één en ander dat nog niet eerder is gezien.
De nieuwste Tears of the Kingdom trailer laat bij veel fans de raderen weer flink draaien. Er is veel getoond om warm voor te draaien, maar hoe de verschillende stukjes in elkaar passen is het onderwerp van veel speculatie. Nu kan er nog meer aan de lijst van nieuwe informatie om theorieën over te maken worden toegevoegd.
Op Reddit is namelijk een reclame gedeeld die nog niet officieel is uitgezonden, met daarin wat nieuwe details. De driekoppige draak die in de laatste twee trailers te zien was heet bijvoorbeeld Gleeok, een naam die in Zelda vaker aan meerkoppige draken wordt gegeven. Opvallend is alleen het specifiek een Flame Gleeok is, wat impliceert dat er ook Gleeoks zijn met andere elementen.
Tegen het einde van de reclame is bovendien te zien dat Link een bijzonder donkere omgeving ontdekt. Maar wanneer hij een pijl op een plant vuurt, komt er licht uit die plant en is ineens te zien dat Link in een bos is. Wie goed kijkt naar de mini-map rechtsonder kan bovendien zien dat de Z-coördinaat voor deze locatie ver onder nul is, waarmee opnieuw is aangetoond dat je diep onder de grond kunt komen.

Tears of the Kingdom release komt dichterbij

Het duurt gelukkig niet al te lang meer voordat spelers eindelijk aan de slag kunnen met Tears of the Kingdom. De game komt uit op 12 mei, waardoor we nu minder dan een maand te gaan hebben. De bijpassende Switch OLED komt deze maand nog uit.